perhekuvaus

Janina


“Kokemuksena miellyttävä. Kuvaustilanne oli rento ja luontevaa. Nea teki kuvaustilanteesta helpon pienen lapsen kanssa. Kuvista tuli kauniita sekä luonnollisia.
Miljöö oli kaunis ja tunnelmallinen!”

sisaruskuvaus

Seija


“Tytöt olivat jo toista kertaa Nean kuvattavana. Kuvaussessiot ovat ihanan rentoja ja tunnelma rauhallinen ja vapautunut. Nea ohjaa hienosti kuvattavia luonnollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Ensi kesänä uudestaan rippikuvien ja metsäkuvausten merkeissä.”

henkilökuvaus

mari


“Taitava ammattilainen ja helppo olla sun kuvattavana🤗”

pariskuntakuvaus

Noona


“Nean kuvattavana oli tosi helppo olla ja tunnelma oli kokoajan rento. Kuvista tuli aivan ihania <3”

boudoirkuvaus

Laura


“Nean kuvauksissa olo on turvallinen ja luotettava. Kamera olemassaolon unohtaa ja vinkkejä asentoihin saa riittävästi. Kuvauksien lopputulos oli aivan mahtava ja itseluottamukseni nousi.”

perhekuvaus

sara


“Kameran edessä oli luontevaa olla, eikä mitään pönötystä! Annoit selkeät ohjeet miten toimitaan ja ihanasti mentiin myös lasten ehdoilla. Aikaa oli riittävästi minikuvauksessa :) <3”

henkilökuvaus

Katja


“Nean kameran edessä on aina turvallinen olo, aina voi luottaa että saan omannäköistä kuvaa. Kuvaukset on myös aina hauskoja, helppoja ja mukavia. Ja aina saan myös niitä pöljäilykuvia, mitkä on niin mua.”

perhekuvaus

Emilia


“Ehdottomasti parasta kuvattavana olemisessa oli se miten autoit meitä olemaan mahdollisimman luonnollisesti kuvissa ja unohtamaan sen kameran olemassaolon sun omien sanojen mukaan oot ”kärpäsenä katossa” ja se toimi 😊”

perhekuvaus

Elisa


“Hei, Kuvasit Nea talvisessa Laurinmäessä viisi henkistä perhettämme. Kuvat olivat aivan ihania! Niin monia eri tunneskaaloja saatu kuviin. Kuvia oli galleriassa todella paljon. Hieman jännitti myös energiset pojat, mutta olit saanut pojat kuvattua aivan elementissään. Kiitos aivan ihanista kuvista, mahtavat kuvat sait meidän porukasta ❤️”